Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Veilige en Beschermende Tape Oplossingen - Veilige en Beschermende Tape Oplossingen

Veilige en Beschermende Tape Oplossingen

Tapes kunnen letterlijk levens redden. Stokvis Tapes heeft veilige en beschermende tapeoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan huidvriendelijke zelfklevende sensoren, vlam dovende zelfklevende schuimen/foams voor EV-toepassingen of elektrisch- of warmtegeleidende tapes. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de ‘simpelere’ beschermfolie met de juiste balans tussen kleefkracht en schoon verwijderbaarheid die schade aan uw producten voorkomt.

contact opnemen

Beschermen in de ruimste zin van het woord

‘Beschermen’ zien wij bij Stokvis Tapes in de ruimste zin van het woord. Huidvriendelijk, temperatuurbestendig, vlam dovend, bestand tegen chemicaliën of juist heel hygiënisch. Tapes moeten onder de gewenste omstandigheid kunnen presteren om een veilige oplossing te bieden.

Een aantal voorbeelden:

  • Onze zelfklevende medische tapes hechten goed zonder de huid te irriteren. Speciale medische tapes kunnen zonder de huid op enige manier te beschadigen worden verwijderd, ongeacht de leeftijd van de patiënt.
  • Onze hoogwaardige tapes zijn bestand tegen invloeden van buitenaf zoals temperatuur, vuur, vocht, UV, (statische) elektriciteit, chemicaliën, etc.
  • Onze Quick Masking afdekfolie beschermt tegen vuil, stof en verf, waardoor schade en onnodige kosten worden voorkomen.
  • Onze tochtbanden beschermen tegen onder andere tocht, vuil, pollen en geluid.
Veilige en Beschermende Tape Oplossingen - Afbeeldingen veilig en beschermend tapekit
Veilige en Beschermende Tape Oplossingen - Afbeeldingen veilig en beschermend tapekit

Beschermfolies

Vandaag de dag is het design van producten haast net zo belangrijk als de functionaliteit. De kleinste beschadigingen doen afbreuk aan de kwaliteit van uw producten en kunnen leiden tot klachten en extra kosten. Daarom heeft Stokvis Tapes verschillende soorten beschermfolies in het assortiment met de juiste balans tussen kleefkracht en schoon verwijderbaarheid. Zo worden bijvoorbeeld touchscreens en displays bij elektronica en auto’s beschermt met een zelfklevende beschermfolie. Maar ook de productie-industrie maakt hier bijvoorbeeld gebruik van, denk bijvoorbeeld aan spiegels, afzuigkappen en spoelbakken.

Ook kunnen we beschermfolies met een antibacteriële of anti spiegelende werking leveren. Deze zijn ideaal voor displays en touchscreens in openbare en/of medische omgevingen.  

Bent u opzoek naar een vergelijkbare tape oplossing of iets totaal anders? Raadpleeg onze specialisten dan gaan wij samen op zoek naar een veilige en beschermende tapeoplossing voor uw toepassing.

Veilige en Beschermende Tape Oplossingen - Afbeeldingen beschermfolies tapekit
Veilige en Beschermende Tape Oplossingen - Afbeeldingen beschermfolies tapekit

Neem contact met ons op.

 
 
 
Verzenden