Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Mooiere Tape Oplossingen - Mooiere Tape Oplossingen

Tape Oplossingen Voor Een Mooier Resultaat

Het is een gegeven dat veel voorwerpen mooier uit de verf komen door ze met tape te produceren in plaats van met mechanische verbindingen zoals schroeven of popnagels. Of u nu te maken heeft met afschuifkrachten, hogere temperaturen of buitentoepassingen, Stokvis Tapes heeft een uitgebreid assortiment (dubbelzijdige) zelfklevende tapes voor het maken van hoogwaardige verbindingen.

contact opnemen

Is tape iets voor mijn product?

In sommige gevallen kunnen we geen tape als vervanger gebruiken. In veel gevallen echter wel, waardoor er een mooier resultaat ontstaat! De tapes kunnen in elke gewenste maat of vorm geproduceerd worden en zorgen daardoor voor een onzichtbare verbinding. Kortom, een mooier eindresultaat!

Waarom kan tape het ideale alternatief zijn voor traditionele verbindingen?

  • Nieuwe materiaalcombinaties zijn mogelijk en geven de ontwerper de vrijheid om prachtige designs te maken.
  • Voor transparante voorwerpen, zoals vitrine kasten of glazen tafels, zijn er transparante zelfklevende tapes leverbaar. Tape zorgt hier voor een mooie, betrouwbare en onzichtbare verbinding.
  • In tapes kunnen verschillende functies gecombineerd worden, te denken valt aan verbinden en afdichten in één tape, waardoor het voorwerp bijvoorbeeld ook water-, stof- of luchtdicht wordt.
  • Het aan de muur hangen van verschillende voorwerpen gaat makkelijker en sneller. Denk hierbij aan haakjes, spiegels, etc. Op deze manier hoeven er geen lelijke gaten in de muur te worden geboord.
  • Verschillende elektronische apparaten, zoals koptelefoons, mobiele telefoons en laptops zijn met tape geproduceerd. Tape zorgt voor een onzichtbare verbinding, waardoor het apparaat er strak en mooi uitziet, maar ook direct wordt afgedicht tegen vocht en stof.

Ons assortiment bestaat onder andere uit dubbelzijdige foamtape, acrylaat foamtape, transfertape, tissuetape en dubbelzijdige tape met een drager. Neem contact op met Stokvis Tapes voor advies op maat!

Mooiere Tape Oplossingen - Afbeeldingen mooier resultaat
Mooiere Tape Oplossingen - Afbeeldingen mooier resultaat

Tape zorgt ook voor een mooier resultaat

Hieronder volgt een opsomming van diverse beschermfolies:

  • Verschillende beschermtapes zijn ‘schoon te verwijderen’, waardoor er dus geen lelijke lijmresten achterblijven. Handig wanneer u iets tijdelijk wilt beschermen tegen krassen en vuil.
  • Zelfklevende beschermfolie zorgt ervoor dat voorwerpen zonder krassen aankomen op de plek van bestemming.
  • Masking tape en Quick Masking afdekfolie kunt u ook gebruiken om een mooi resultaat te krijgen bij bijvoorbeeld schilderwerk. De afdekfolie beschermt tegen verf, stof en vuil en de masking tape zorgt voor messcherpe lijnen. 
Mooiere Tape Oplossingen - Tape zorgt ook voor een mooier resultaat

Neem contact met ons op.

 
 
 
Verzenden