Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Betrouwbare Tape Oplossingen - Betrouwbare Tape Oplossingen

Tape Oplossingen Voor Betrouwbare Verbindingen

Met meer dan een halve eeuw ervaring en een ISO 9001 certificering, is Stokvis Tapes een betrouwbare tapepartner. Hierbij worden we ondersteund door ons eigen laboratorium in Nederland, maar ook door laboratoria op meerdere andere Stokvis' locaties.

contact opnemen

Kenniscentrum biedt unieke service

Dit kenniscentrum biedt een unieke service. Onze laboranten kunnen snel en met hoge kwaliteit de tape-eigenschappen op uw eigen materiaal testen. We kunnen allerlei situaties nabootsen met onze klimaatkasten en ander testapparatuur. Hierdoor krijgen we bijvoorbeeld een beeld van hoe de tape reageert onder blootstelling aan Uv-stralen. Op die manier kunnen we vaststellen of de tape Uv-bestendig is. Hetzelfde geldt voor alle andere tape-eigenschappen, zoals chemicaliën en temperatuurbestendigheid. Tapes moeten onder diverse omstandigheden kunnen presteren. Zo test Stokvis Tapes of de tape een betrouwbare verbinding is voor uw unieke toepassing.

Voor een goede hechting voeren wij testen uit op het gebied van:

  • Ondergrond / oppervlakte spanning
  • Kracht / belasting
  • Temperatuurbestendigheid
  • Bestendigheid tegen diverse omgevingsomstandigheden
    bijvoorbeeld chemicaliën, elektriciteit of UV-stralen 
Betrouwbare Tape Oplossingen - Kenniscentrum biedt unieke service
Betrouwbare Tape Oplossingen - Betrouwbaarheid in het laboratorium

Betrouwbaarheid in het laboratorium

Stokvis Tapes test tapes in allerlei omstandigheden. Omdat onze testen plaatsvinden onder laboratoriumomstandigheden, zult u echter zelf ook moeten testen in de praktijk. Moet uw tape bijvoorbeeld Uv-bestendig zijn, maar ook in vrieskou kunnen presteren? Dan raden wij u aan om de tapes ook in die omstandigheden in de praktijk te testen en daar de nodige tijd voor te nemen.  U bent tenslotte de specialist op uw vakgebied. Zo kunnen we kijken of de tapes in het echt net zo betrouwbaar zijn als in het laboratorium. Samen werken wij aan de beste betrouwbare oplossing voor u.

Op zoek naar een hoogwaardige tape toepassing? Stokvis Tapes test hoge kwaliteit tape-eigenschappen op uw eigen materiaal geheel in-house. Onze specialisten geven u graag meer informatie.

informatie aanvragen

Neem contact met ons op.

 
 
 
Verzenden