Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl

Tapekit

Het is onze uitdaging om u te helpen uw producten te ontwikkelen, uw productiviteit te verhogen en daarmee uw omzet te vergroten. Met de juiste kwaliteit tape en de juiste verwerking in uw productieproces realiseren wij voor u effectieve tape oplossingen. Waarom deze oplossingen zo effectief zin, leest u op deze pagina.  

 
Tapekit - Afdichtende en isolerende Tape Oplossingen

Afdichtende en isolerende Tape Oplossingen

Naast het feit dat tape een betrouwbaar verbindingsmiddel is, kan tape ook een afdichtende, isolerende of trilling dempende functie hebben.

 
Tapekit - Tijdbesparende Tape Oplossingen

Tijdbesparende Tape Oplossingen

Het vervangen van traditionele verbindingsmiddelen, zoals spijkers, lassen, schroeven of lijmen door zelfklevende tapes, levert een flinke tijdsbesparing op. Bovendien kan iedereen met de juiste instructies en voorbereiding een professionele verbinding realiseren.

 
Tapekit - Gewichtsbesparende Tape Oplossingen

Gewichtsbesparende Tape Oplossingen

In innovatieve industrieën zoals de luchtvaart of elektronica telt soms iedere gram. Tape is de effectieve oplossing in dit soort situaties. Minder gewicht betekent voor een vliegtuig bijvoorbeeld dat er brandstof wordt bespaard en dus minder milieuverontreiniging en lagere kosten oplevert.

 
Tapekit - Cleanroom Tape Oplossingen

Tape Oplossingen In Een Gecontroleerde Productieomgeving

Vanuit technische industrieën zoals de medische of de elektronica branche is een toenemende vraag naar producten uit een gecontroleerde productieomgeving. Daardoor heeft Stokvis Tapes Benelux een zogeheten ‘cleanroom’ laten bouwen voor dit soort producties.

 
Tapekit - Betrouwbare Tape Oplossingen

Tape Oplossingen Voor Betrouwbare Verbindingen

Met meer dan een halve eeuw ervaring en een ISO 9001 certificering, is Stokvis Tapes een betrouwbare tapepartner. Hierbij worden we ondersteund door ons eigen laboratorium in Nederland, maar ook door Stokvis’ laboratoria op meerdere andere locaties. In het laboratorium kunnen wij tapeverbindingen onder diverse omstandigheden testen.

 
Tapekit - Veilige en Beschermende Tape Oplossingen

Veilige en Beschermende Tape Oplossingen

Tapes kunnen letterlijk levens redden. Stokvis Tapes heeft veilige en beschermende tapeoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan huidvriendelijke zelfklevende sensoren, vlam dovende zelfklevende schuimen/foams voor EV-toepassingen of elektrisch- of warmtegeleidende tapes. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de ‘simpelere’ beschermfolie met de juiste balans tussen kleefkracht en schoon verwijderbaarheid die schade aan uw producten voorkomt.

 
Tapekit - Mooiere Tape Oplossingen

Tape Oplossingen Voor Een Mooier Resultaat

Het is een gegeven dat veel voorwerpen mooier uit de verf komen door ze met tape te produceren in plaats van met mechanische verbindingen zoals schroeven of popnagels. Of u nu te maken heeft met afschuifkrachten, hogere temperaturen of buitentoepassingen, Stokvis Tapes heeft een uitgebreid assortiment (dubbelzijdige) zelfklevende tapes voor het maken van hoogwaardige verbindingen.

 
Tapekit - Nauwkeurige Tape Oplossingen

Tape Oplossingen Tot Op De Millimeter Nauwkeurig

Uw eigen producten zelfklevend? Heeft u voor uw product tape nodig in een speciale vorm? Heeft u behoefte aan een zelfklevend laminaat met verschillende producteigenschappen? Of het nu één laag of vijf lagen zijn, breed of smal: Stokvis Tapes brengt uw ideeën tot leven!

Neem contact met ons op.

 
 
 
Verzenden