Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
+31 (0)78 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Logistiek - Logistiek

Magazijn & Logistieke Ondersteuning

Verschillende markten, enorm verschillende logistieke eisen. Een patch voor een medische toepassing is vaak klein maar moet wel schoon en secuur verpakt worden. Zelfklevende rollen tapijt voor de auto industrie gaan met volle pallets de deur uit. Onze mogelijkheden voor voorraadbeheer zijn uitgebreid en we denken graag met u mee op de producten op de juiste manier op de juiste plaats te krijgen. 

Als onderdeel van ITW staat een wereldwijd netwerk van geklimatiseerde magazijnen klaar om zowel grondstoffen als afgewerkte producten te brengen waar de toeleveringsketens van klanten ze vragen. Sourcingteams voor OEM-fabrikanten kunnen dus rekenen op regionaal of lokaal magazijngemak om hun activiteiten te ondersteunen.

Voor klanten die worden uitgedaagd door grondstoffen met een lange doorlooptijd en korte productdeadlines, kan Stokvis Tapes materialen veilig bewaren totdat ze nodig zijn. Wij hanteren first-in, first-out-protocollen om ervoor te zorgen dat de houdbaarheid van de tapes goed wordt beheerd.

Logistiek - Logistiek