Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Logistiek - Logistiek

Magazijn & Logistieke Ondersteuning

Verschillende markten, heel verschillende logistieke eisen. Een patch voor een medische toepassing is vaak klein, maar moet wel hygiënisch en secuur verpakt worden. Zelfklevende rollen tapijt voor de automobile industrie gaan met volle pallets de deur uit. Onze mogelijkheden voor voorraadbeheer zijn uitgebreid en we denken graag met u mee om de producten op de juiste manier, op tijd op de juiste plaats te krijgen. Bovenstaande voorbeelden illustreren de uitdagingen van een moderne productie in de wereldwijde toeleveringsketen.

Stokvis Tapes biedt precies dat. Als onderdeel van ITW staat een wereldwijd netwerk van geklimatiseerde productie- en logistieke locaties klaar om zowel grondstoffen als eindproducten te transporteren naar waar u dat wenst. Dit betekent dat OEM-inkoopteams kunnen vertrouwen op regionale Stokvis Tapes magazijnen om hun eigen productie te ondersteunen - just in time.

Voor klanten die worstelen met grondstoffen met lange levertijden, kan Stokvis Tapes materialen veilig voor u opslaan totdat u deze nodig hebt. Wij werken onder andere met het first-in, first-out (FiFo) beleid om ervoor te zorgen dat de houdbaarheid van producten goed wordt beheerd.

 Stokvis Logistiek

 

 

Logistiek - Logistiek