Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl

Group Research Center Installeert TIM tester van Linseis

Geschreven door op
In onze Group Research Center (GRC) hebben wij een ultramoderne TIM tester van Linseis geïnstalleerd. Hiermee kunnen wij u nog beter ondersteunen met het oplossen van thermal management uitdagingen.


Stokvis Tapes biedt een uitgebreid assortiment aan innovatieve Thermal Interface Material (TIM) oplossingen in verschillende diktes, hardheidsgraden en thermische geleidbaarheid.

TIMs worden bijvoorbeeld gebruikt om warmte van batterijen, busbars, onboard chargers en charging connectors over te dragen naar de koelplaat of het koellichaam. 

In onze Group Research Center (GRC) hebben wij een ultramoderne TIM tester van Linseis geïnstalleerd. Hiermee kunnen wij u nog beter ondersteunen met het oplossen van thermal management uitdagingen. Door middel van de TIM tester kunnen wij accuraat de warmtegeleiding, termische weerstand en spanning van onze thermische interfacematerialen testen conform ASTM D5470.

TIM tester

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het effectief beschermen van uw producten tegen hittebronnen.

contact opnemen