Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Mogelijkheden - Mogelijkheden

Precisieproductie van flexibele, technische materialen

Om aan uw behoeften te voldoen levert Stokvis Tapes klantspecifieke oplossingen. Met onze toonaangevende mogelijkheden zijn we in staat om uw producten en uw productieprocessen te optimaliseren.

Onze service gaat verder dan het leveren van het beste materiaal voor uw toepassing. Met onze geavanceerde converting machines maken we allerlei verschillende flexibele materialen, zoals bijvoorbeeld zelfklevende tapes, schuimen, foliën en vele andere materialen, nauwkeurig op maat in de door u gewenste vorm. Ook kunnen verschillende materialen gecombineerd worden om tot de beste oplossing te komen.

contact opnemen
 
Mogelijkheden - Stansen

Stansen

Stokvis Tapes heeft verschillende stanstechnieken in huis, zoals rotatiestansen en vlakstansen. Zelfklevende tapes, schuimen, foliën en vele andere materialen zijn in iedere gewenste vorm en afmeting te stansen. De verschillende materialen zijn tijdens dit proces te combineren, bijvoorbeeld de combinatie van afdichting en montage. Dit biedt optimale ontwerpvrijheid. Gestanste materialen zijn daarnaast efficiënter te verwerken in uw montage- en/of productieproces en verminderen afval.

 
Mogelijkheden - Lamineren

Lamineren

Stokvis Tapes kan door middel van lamineren uw eigen producten voorzien van verschillende kleeflagen voor een efficiënte en schone verwerking. Ook zijn verschillende hoogwaardige materialen op elkaar te lamineren. Of het nu gaat om één laag of vijf, lamineren biedt de mogelijkheid tot het creëren van unieke, eenvoudig te verwerken producten met gewenste materiaaleigenschappen.

 
Mogelijkheden - Snijden

Snijden

Stokvis Tapes snijdt zelfklevende tapes in de door u gewenste breedte. De exact op maat gesneden zelfklevende tapes zijn gemakkelijker en sneller aan te brengen, hetgeen tijd en geld bespaart. De bijkomende afvalreductie is uiteraard beter voor het milieu.

 
Mogelijkheden - Wikkelen

Wikkelen

Als u een speciale rollengte nodig hebt, dan levert Stokvis Tapes zelfklevende tapes op elke gewenste lengte. Wij wikkelen jumborollen ( > 1000 m¹) om naar de gewenste specifieke rollengte. Uiteraard kunnen deze specifieke rollengtes op de gewenste breedtes worden gesneden.

 
Mogelijkheden - Printing

Bedrukken

Stokvis Tapes levert verschillende soorten zelfklevende tapes met bedrukkingen van teksten en afbeeldingen. U kunt hierbij denken aan bedrukte zelfklevende tapes ter identificatie, markering of promotie, ontworpen naar uw wensen.

 
Mogelijkheden - Spoelen

Spoelen

Stokvis Tapes kan zelfklevende tapes wikkelen en leveren op spoelen van maximaal 20.000 m¹. Spoelen zelfklevende tapes met extra lange lengte beperken de noodzakelijke productiestop tot een minimum hetgeen de efficiëntie ten goede komt.

 
Mogelijkheden - Testcentrum

Het Tape Testcentrum van Stokvis Tapes

Stokvis Tapes Benelux heeft een eigen laboratorium in Nederland. Ook werken we samen met laboratoria op meerdere andere Stokvis Tapes locaties wereldwijd.

Onze diensten

Naast het leveren van de beste materialen en onze uitgebreide converting mogelijkheden bieden wij extra diensten. Onze toonaangevende servicemogelijkheden zijn erop gericht om de productie en de productieomgeving te optimaliseren en te controleren om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant en elke toepassing. De diensten omvatten:

PROTOTYPE PRODUCTIE
Onze experts hebben verschillende technologieën tot hun beschikking om prototypes te maken zonder dat er direct hoeft te worden geïnvesteerd in mechanisch gereedschap zoals stansmessen.

CLEANROOM
Voor hoogwaardige technische producten zijn gecontroleerde productieomgevingen steeds belangrijker. Met diverse eigen cleanrooms over de hele wereld, kunnen we zorgen voor stofvrij geproduceerde en verpakte producten.

TECHNISCHE TAPE CENTRUM 
Ons volledig uitgeruste laboratorium is in staat om te testen volgens internationale normen zoals AFERA, PSTC, DIN of BS.

VERPAKKING
Het juiste product verdient de juiste verpakking. Wij hebben diverse mogelijkheden voor u beschikbaar, van sealen per product inclusief barcode- en merklabels tot bulkverpakking. Ook hygiënisch en/of stofvrij verpakken onder cleanroom condities behoort tot de mogelijkheden.

MONTAGE & VERPAKKING
Wij bieden een breed scala aan assemblagemogelijkheden, van deel- tot eindassemblage. Assembleren in de cleanroom behoort, indien gewenst, ook tot de mogelijkheden.

 

Uw innovatieve partner voor zelfklevende oplossingen.


Onze technische experts en engineers werken met u samen om uw producten te optimaliseren en sneller op de markt te krijgen. Ze begrijpen wat er in uw markt speelt en welke eisen er gesteld worden. Zo kunt u niet alleen uw producten verbeteren maar ook kosten besparen.

contact opnemen
Mogelijkheden - Over ons - Home