Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
+31 (0)78 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Mogelijkheden - Mogelijkheden

Maatwerk tot op de millimeter met onze converting mogelijkheden

Stokvis Tapes levert gerichte en gespecialiseerde diensten om aan uw behoeften te voldoen. Onze toonaangevende servicemogelijkheden zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat de productie en de omgeving wordt geoptimaliseerd om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant en iedere toepassing.

Onze service gaat verder dan het leveren van de beste tape voor uw toepassing. Met onze eigen productie afdeling kunnen wij tapes op maat maken naar elke gewenste vorm en afmeting.

Neem contact met ons op.
 
Mogelijkheden - Stansen

Stansen

Nieuwe vormen en nieuwe materiaalcombinaties helpen u de applicatietijd te verkorten of een creatieve oplossing te vinden voor nieuwe zelfklevende producten.

 
Mogelijkheden - Lamineren

Lamineren

Stokvis Tapes kan uw eigen producten zelfklevend maken of verschillende tapes en andere flexibele materialen op elkaar lamineren.

 
Mogelijkheden - Snijden

Snijden

Stokvis Tapes kan tapes in de breedte snijden die u nodig heeft. Op deze manier is uw tape gemakkelijker te gebruiken met minder afval en bespaart u tijd en geld.

 
Mogelijkheden - Rewinding

Terug wikkelen

Speciale rollengte nodig? Stokvis Tapes kan rollen voor uw terugspoelen en daarmee bijna iedere rollengte leveren.

 
Mogelijkheden - Printing

Bedrukken

Een aantal van onze tapes zijn ook bedrukt leverbaar. Of het nu gaat om identificeren, markeren of voor promotionele doeleinden, wij maken de tapes graag persoonlijk voor u.

 
Mogelijkheden - Spooling

Spoelen

Productiestops verminderen? Wij wikkelen uw tapes op spoelen van maximaal 20.000 strekkende meter en helpen u om uw lijnstops tot een minimum te beperken.

Onze Service

Wij streven er naar om aan de eisen van iedere klant en elke toepassing te voldoen. Alleen converten is dan niet voldoende. Daarom bieden wij naast het snijden, stansen en lamineren van tapes ook nog de volgende services aan.

PROTOTYPES
Met onze lasersnijder maken wij proefmodellen in kleine oplages. Zo kunnen uitgebreide life testen uitgevoerd worden voordat het frozen design wordt bepaald en er investeringen in tooling gedaan worden.

CLEANROOM
In technische industrieën zoals healthcare en elektronica is er een toenemend belang voor een gecontroleerde productie omgeving. In onze eigen cleanroom produceren en verpakken wij stofvrij volgens ISO klasse 7.

LABORATORIUM 
Ons volledig uitgeruste laboratorium testen wij de fysieke eigenschappen van tapes op onder andere: tack, pel, splijt, statische en dynamische afschuiving, kleefkracht op diverse ondergronden, veroudering en wrijving (volgens internationale normen zoals AFERA, PTSC, DIN of BS).

VERPAKKING
Wij denken graag mee over de beste verpakking van uw product. Of het u gaat om het hygiënisch verpakken van medische producten of private label producten voor de handel, alles is mogelijk.

ASSEMBLAGE
Wilt u de tape alvast aangebracht hebben op uw eindproduct. Ook op het gebied van assembleren helpen wij u graag. Indien nodig kan dit zelfs in onze cleanroom. 

Uw innovatieve partner voor zelfklevende oplossingen.


Onze technische experts en engineers werken met u samen om uw producten te optimaliseren en sneller op de markt te krijgen. Ze begrijpen wat er in uw markt speelt en welke eisen er gesteld worden. Zo kunt u niet alleen uw producten verbeteren maar ook kosten besparen.

Neem contact met ons op.
Mogelijkheden - Over ons - Home