Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Papiergrafisch - Papiergrafisch

Tapes voor de papiergrafische industrie

Stokvis Tapes biedt effectieve en innovatieve zelfklevende oplossingen om uw productie te optimaliseren en in te spelen op de groeiende vraag naar automatisering in de grafische wereld. Gebruik Stokvis Tapes-tapes is uw productie om stilstand te voorkomen, de productiviteit van werknemers te verhogen en de efficiëntie en veiligheid te verhogen. Onze tape-oplossingen dekken alle mogelijke toepassingen in de subsegmenten van de papiergrafische industrie.

Stokvis Tapes biedt u een breed scala aan enkel- en dubbelzijdige tapes die worden gebruikt in de papier-, film-, druk- en grafische industrie, splicing, core starting, roll closure,  web repair zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijkheden toepassingen.

contact opnemen
Papiergrafisch - Paper & Board

Papier & Karton

Stokvis Tapes biedt een grote verscheidenheid aan repulpable- en niet repulpable splicing tapes en web repair tapes om aan al uw eisen te voldoen.

Papiergrafisch - Web Processing

Webbewerkingen

Stokvis Tapes biedt een complete lijn enkelzijdige en dubbelzijdige tapes voor webbewerkingen zoals coaten, lamineren en converteren onder moeilijke omstandigheden.

Papiergrafisch - Printers

Printen

Stokvis Tapes biedt een uitgebreid assortiment tapes afgestemd op verschillende drukprocessen zoals plaat- en beeldmontage, maskeertoepassingen en randafdichting.

Papiergrafisch - Grafische kunst

Grafische afwerking

Stokvis Tapes komt tegemoet aan de behoeften van de grafische industrie door de best mogelijke innovatieve tape oplossingen aan te bieden.

Neem contact met ons op.

 
 
 
Verzenden