Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl

Uw partner voor medische tapes op maat

De voordelen van onze klantgerichte aanpak (Continuous Partner Involvement) worden aangevuld door onze wereldwijde aanwezigheid in toeleveringsketens voor medische technologie. Ons team werkt succesvol samen met vele bekende fabrikanten om zowel technologieën als kwaliteitsnormen te begrijpen en op maat gemaakte productoplossingen te leveren. Met toegang tot regionale toeleveringsketens over de hele wereld zorgen wij ervoor dat uw producten zich in de nabijheid van uw productiefaciliteiten bevinden wanneer dat nodig is. Van eerste idee tot serieproductie, onze verwerkingsspecialisten, materiaalexperts en designengineers werken met u samen in alle fasen van ontwikkeling en productie.

contact opnemen
Medisch - Why Stokvis Tapes

Waarom kiezen voor Stokvis Tapes?


Stokvis Tapes helpt u uw productieproces te verbeteren, kosten te verlagen, nieuwe producten te ontwikkelen en meer te verkopen. Hoe doen we dat?

 • Deskundige en ervaren materiaalspecialisten en engineers binnen de zorgmarkt.
 • Wereldwijd bereik - lokale ondersteuning.
 • Kwaliteit: ISO 13485 gecertificeerde productiefaciliteiten
 • ISO 7 & ISO 8 cleanroom productiefaciliteiten met bioburden controles.
 • Stokvis Tapes is 's werelds grootste onafhankelijke converter van zelfklevende componenten.
 • Innovatieve, kosteneffectieve oplossingen voor eenvoudige tot complexe behoeften.
 • Volledig spectrum van roterend, vlakbed en laserstansen om aan uw behoeften te voldoen.
 • Technische ondersteuning en laboratoriumtesten.
Medisch - Wearables

Wearable Technologieën

Bevestigingspleisters voor medicijnafgiftepomp, Interface componenten voor patiëntbewaking / detectie-apparaat, Pleisters voor glucosebewaking, Patches voor het bevestigen van medische apparatuur

Medisch - Diagnostics

Diagnostiek / Biowetenschappen

Stokvis Tapes converteert en fabriceert zelfklevende en niet-zelfklevende materialen die worden gebruikt in biowetenschappen en diagnostiek. We werken met materialen die ideaal zijn voor in-vitrodiagnostiek in zowel geautomatiseerde als handmatige laboratoriumomgevingen.

Medisch - Devices

Medische apparaten / onderdelen

We zijn strategisch betrokken bij fabrikanten van apparatuur voor medische hulpmiddelen (OEM). Met meer dan 380 converting machines kunnen wij diverse soorten gestanste, gelamineerde, gesneden medische tape-producten leveren.

Medisch - Wound Care

Wondverzorging

Wij produceren zelfklevende oplossingen voor wondverzorging die niet sensibiliserend en niet-migrerend zijn. De lijmen die we gebruiken zijn zeer ademend en duurzaam. Veel van onze toepassingen voor wondverzorging maken gebruik van latexvrije kleefstoffen om de kans op allergische reacties te verminderen.

Medisch - Consumer Healthcare Products

Medische Producten voor Consumenten

Cosmeceutische en nutraceutische componenten (vitamines en andere actieve ingrediënten), speciale producten voor de behandeling van wonden en brandwonden en speciale producten voor de detailhandel.

Medische kleeflagen en materialen


Wij streven ernaar om alleen producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de specificaties en toleranties van onze klanten, met een serviceniveau dat voldoet aan uw vereisten.

Huidvriendelijke tapes

De huid is een moeilijk aan te hechten oppervlak. Het is een elastisch, ruw oppervlak dat niet vlak is. Verontreinigingen zoals olie, vocht, haar, follikels en vuil kunnen aanwezig zijn. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, hebben we kleeflagen zoals siliconen, acryl, rubber en hydrocolloïd, getest volgens ISO: 10993-normen.

 • Diagnostische films en tapes
 • Enkelzijdig klevende non-woven en geweven tapes
 • Enkelzijdig- en dubbelzijdig klevende schuimtapes
 • Haak en lus oplossingen
 • Hydrocolloïd en Hydrogel-materialen
 • Mesh en membranen
 • Speciale films en schuimen
informatie aanvragen