Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Luchtvaart - Luchtvaart

Gespecialiseerd leverancier voor de luchtvaart, ruimtevaart en defensie

Met een wereldwijd verkoopteam en applicatieconsultants, een diepgaand begrip van de marktvereisten en een internationaal netwerk van partners, is Stokvis Tapes uw specialist voor luchtvaartoplossingen.

Of het nu gaat om het doorstaan van extreme weersomstandigheden of het besparen van gewicht, Stokvis Tapes heeft een compleet assortiment voor de luchtvaartindustrie waaronder vliegtuigfabrikanten, fabrikanten van vliegtuigmotoren, hun onderaannemers en onderhouds-, reparatie- en revisiewerkplaatsen. Met onze strenge kwaliteitscontrolesystemen voldoen wij aan al uw eisen op het gebied van veiligheid en logistieke dienstverlening.

contact opnemen
Luchtvaart - Flying Tapes

Flying Tapes

Tapes die met het toestel mee de lucht in vliegen moeten voor 100% betrouwbaar zijn. Wij bieden een breed en concurrerend assortiment gespecificeerde producten van de hoogste kwaliteit voor de luchtvaart, die we "vliegende / fly-away tapes" noemen.

Luchtvaart - Non Flying Tapes

Non Flying Tapes

Stokvis Tapes is uw partner voor niet-vliegende tapes die gebruikt worden bij de fabricage, repareren en onderhouden van vliegtuigen en vliegtuigonderdelen (zoals motoren). Bijvoorbeeld plasmaspuittapes.

Luchtvaart - Ervaring


Al meer dan een eeuw staat Stokvis Tapes garant voor een snelle, efficiënte en betrouwbare service. Een uitstekend team dat een stapje extra zet voor zijn klanten.

Vind de goede oplossing, met een team dat weet te luisteren en te adviseren.

Ervaring is onvervangbaar

Uw innovatieve partner voor zelfklevende oplossingen.


Onze technische experts en engineers werken met u samen om uw producten te optimaliseren en sneller op de markt te krijgen. Ze begrijpen wat er in uw markt speelt en welke eisen er gesteld worden. Zo kunt u niet alleen uw producten verbeteren maar ook kosten besparen.

contact opnemen
Luchtvaart - Over ons - Home