Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
+31 (0)78 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Luchtvaart - Luchtvaart

Gespecialiseerd leverancier voor de luchtvaart, ruimtevaart en defensie

Of het nu gaat om het doorstaan van extreme weersomstandigheden of het besparen van gewicht, Stokvis Tapes heeft een compleet assortiment voor de luchtvaart industrie waaronder vliegtuigfabrikanten, fabrikanten van vliegtuigmotoren, hun onderaannemers en onderhouds-, reparatie- en revisiewerkplaatsen. Met onze strenge kwaliteitscontrolesystemen voldoen wij aan al uw eisen op het gebied van veiligheid en logistieke dienstverlening.

Maak een afspraak.
Luchtvaart - Flying Tapes

Flying Tapes

Tapes die met het toestel mee de lucht in vliegen moeten voor 100% betrouwbaar zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten voor de luchtvaart.

Luchtvaart - Non Flying Tapes

Non Flying Tapes

Stokvis Tapes is uw partner op het gebied van zelfklevende tapes die gebruikt worden bij het bouwen, repareren en onderhouden van vliegtuigen.

Luchtvaart - Ervaring


Al meer dan een eeuw staat Stokvis Tapes garant voor een snelle, efficiënte en betrouwbare service. Een uitstekend team dat een stapje extra zet voor zijn klanten.

Vind de goede oplossing, met een team dat weet te luisteren en te adviseren.

Ervaring is onvervangbaar

Uw innovatieve partner voor zelfklevende oplossingen.


Onze technische experts en engineers werken met u samen om uw producten te optimaliseren en sneller op de markt te krijgen. Ze begrijpen wat er in uw markt speelt en welke eisen er gesteld worden. Zo kunt u niet alleen uw producten verbeteren maar ook kosten besparen.

Neem contact met ons op.
Luchtvaart - Over ons - Home