Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
+31 (0)78 699 21 00 - info@stokvistapes.nl

Zelfklevende oplossingen op maat voor de medische markt.

De voordelen van onze continue partnerbetrokkenheid worden alleen geëvenaard door onze wereldwijde aanwezigheid in medische toeleveringsketens. Stokvis Tapes heeft de mogelijkheid om u lokaal van dienst te zijn om productie en projectmanagement op een gestructureerde, efficiënte manier te organiseren, of het nu gaat om een lokaal of wereldwijd project. Van concept tot volledige productie, werken onze specialisten, materiaalexperts en ontwerpingenieurs met u samen tijdens alle stadia van productontwikkeling en productie.

Healthcare - Why Stokvis Tapes

Waarom kiezen voor Stokvis Tapes?


Stokvis Tapes helpt u uw productieproces te verbeteren, kosten te verlagen, nieuwe producten te ontwikkelen en meer te verkopen. Hoe doen we dat?

 • Deskundige en ervaren materiaalspecialisten en engineers binnen de zorgmarkt.
 • Wereldwijd bereik - lokale ondersteuning.
 • Kwaliteit: ISO 13485 gecertificeerde productiefaciliteiten
 • ISO 7 & ISO 8 cleanroom productiefaciliteiten met bioburden controles.
 • Stokvis Tapes is 's werelds grootste onafhankelijke converter van zelfklevende componenten.
 • Innovatieve, kosteneffectieve oplossingen voor eenvoudige tot complexe behoeften.
 • Volledig spectrum van roterend, vlakbed en laserstansen om aan uw behoeften te voldoen.
 • Technische ondersteuning en laboratoriumtesten.
Maak een afspraak.
Healthcare - Wearables

Wearable Technologieën

Bevestigingspleisters voor medicijnafgiftepomp, Interface componenten voor patiëntbewaking / detectie-apparaat, Pleisters voor glucosebewaking, Patches voor het bevestigen van medische apparatuur

Healthcare - Diagnostics

Diagnostiek / Biowetenschappen

Stokvis Tapes converteert en fabriceert zelfklevende en niet-zelfklevende materialen die worden gebruikt in biowetenschappen en diagnostiek. We werken met materialen die ideaal zijn voor in-vitrodiagnostiek in zowel geautomatiseerde als handmatige laboratoriumomgevingen.

Healthcare - Devices

Medische apparaten / onderdelen

We zijn strategisch betrokken bij fabrikanten van apparatuur voor medische hulpmiddelen (OEM). Met meer dan 380 converting machines kunnen wij diverse soorten gestanste, gelamineerde, gesneden medische tape-producten leveren.

Healthcare - Wound Care

Wondverzorging

Wij produceren zelfklevende oplossingen voor wondverzorging die niet sensibiliserend en niet-migrerend zijn. De lijmen die we gebruiken zijn zeer ademend en gaan lang mee. Veel van onze toepassingen voor wondverzorging maken gebruik van latexvrije kleefstoffen om de kans op allergische reacties te verminderen.

Healthcare - Consumer Healthcare Products

Medische Producten voor Consumenten

- Cosmeceutische en nutraceutische componenten (vitamines en andere actieve ingrediënten) - Speciale producten voor de behandeling van wonden en brandwonden - Fashiontape - Speciale lijmcomponenten voor de detailhandel

Medische kleeflagen en materialen


We zijn toegewijd om alleen producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de specificaties en toleranties van onze klanten met een serviceniveau dat voldoet aan hun meest hoge vereisten.

Huidvriendelijke tapes

De huid is een moeilijk te hechten oppervlak. Het is een elastisch, ruw oppervlak dat niet vlak is. Verontreinigingen zoals olie, vocht, haar, follikels en vuil kunnen aanwezig zijn. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, hebben we kleeflagen zoals siliconen, acryl, rubber en hydrocolloïd, getest volgens ISO: 10993-normen.

 • Diagnostische films en tapes
 • Enkelzijdig klevende non-woven en geweven tapes
 • Enkelzijdig- en dubbelzijdig klevende schuimtapes
 • Haak en lus oplossingen
 • Hydrocolloïd en Hydrogel-materialen
 • Mesh en membranen
 • Speciale films en schuimen
Neem contact met ons op.