Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Elektronica - Elektronica

Zelfklevende oplossingen op maat voor elektronica

Als sinds de ontwikkeling van de eerste mobiele telefoons is Stokvis Tapes betrokken bij de productie van elektronische apparaten. De huidige markt vereist snellere doorlooptijden om aan de korte productcycli te voldoen en zowel high- als lowtech assemblage mogelijk te maken. Niettemin blijven de kwaliteit van het materiaal en de nauwkeurige selectie van materialen cruciaal om aan de eisen van de klant te voldoen.

Onze marktfocus op het gebied van elektronica, hoogwaardige cleanroomcapaciteiten en een reeks uiterst nauwkeurige productiemogelijkheden zorgen voor kostenefficiëntie en productprestaties zorgen voor optimale oplossingen voor onze elektronica klanten.

contact opnemen
Elektronica - Applications (electronics)

TOEPASSINGEN

Warmte-management; We bieden een breed scala aan oplossingen die onderverdeeld worden in twee gebieden: thermische interfacematerialen en warmteverspreiders.

Afschermen en aarden; Ons assortiment bevat meerdere elektrisch geleidende tapes en schuimen.

Stokvent; Een op PET gebaseerde ventilatie-oplossing ontwikkeld door Stokvis Tapes voor elektronische toepassingen. Het vormt een uitstekende afdichting tegen vloeistoffen en zorgt tegelijkertijd voor voldoende ventilatie om condensatie te voorkomen.

Optisch heldere lijmen; Onze optische lijmmaterialen (OCA) met high-end eigenschappen hebben een uitstekende veiligheid tegen outgassing. Ze zijn acryl-gebaseerd en verkrijgbaar in een breed scala van diktes en hardheid..

ITW Formex; Vlamvertragende isolatiefilm voor het voedingssysteem. Het materiaal is vouwbaar zonder te scheuren, vlamvertragend heeft de beste elektrische eigenschappen in zijn klasse ((UL-94 V-0).

Stokseal; Een elastomeer polyurethaan- en siliconenschuim dat in hoge mate samendrukbaar is. Het sluit af tegen water, vocht, stof en lucht. Verkrijgbaar in een breed scala aan dichtheden, diktes en zachtheidsgraden. Vanwege zijn uitzonderlijke mechanische weerstand is Stokseal de ideale keuze voor hoogwaardige afdichting, demping en schokabsorptie.

Stokbond; Een unieke range van acrylaatfoamtapes. Inzetbaar voor het verbinden van kunststoffen zoals PP, PVC, PMMA, PC, PET en aluminium, staal en glas.

Zie onze elektronica brochures voor meer informatie. 

Toegevoegde waarde

 

Materiaal selectie: Dankzij onze eigen R&D afdeling en nauwe samenwerking met 's werelds beste leveranciers hebben wij de kennis en ervaring om onze klanten optimale oplossingen te bieden, die kosten besparen en voldoen aan al hun eisen.

Laboratorium: Het is ons streven om alleen producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de hoge eisen van onze klanten. Ons volledig uitgeruste laboratorium is in staat om te testen volgens internationale normen zoals AFERA, PSTC, DIN of BS om te bepalen hoe onze tapes zullen presteren in relatie tot uw eigen materialen.

Magazijn en logistieke ondersteuning: Een wereldwijd netwerk van speciale magazijnen staat klaar om uw basismaterialen en eindproducten op te slaan, waar u dat nodig heeft.

Kwaliteit: Alle tape-oplossingen die we aanbieden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit wordt onderschreven door uitgebreide (ISO) kwaliteitscertificeringen en gevalideerde productieprocessen. We ontwikkelen continu onze productoplossingen en onszelf.

 

informatie aanvragen

Elektronica - Afbeelding Elektronica