Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Bouw & Constructie - Bouw & Constructie

Tape oplossingen voor de Bouw & Constructie

Stokvis Tapes heeft de producten en kennis in huis om aan de strengste eisen en grootste uitdagingen van de bouw & constructie te voldoen.

contact opnemen
Bouw & Constructie - Toepassingen

Toepassingen

Montage; Van het monteren van simpele plinten tot hoogwaardige in cleanrooms, wij hebben een uitgebreid assortiment aan dubbelzijdige tapes met uitstekende kleefkracht voor een betrouwbare verbinding onder diverse omstandigheden. Het zal u verbazen hoe sterk sommige van onze tapes zijn.

Beschermen; Waar gewerkt wordt, vallen spaanders. Tijdens uw bouwwerkzaamheden wilt u extra kosten door schade zoveel mogelijk voorkomen. Voor kozijnen tot grote oppervlaktes hebben wij een ruim assortiment beschermtapes en folies die een uitstekende mechanische bescherming combineren met verwijderen zonder lijmresten. Zo voorkomt u extra kosten door het repareren of vervangen door schade tijdens de werkzaamheden.

Maskeren; Verven is onderdeel van de meeste bouwprojecten. Of het nu gaat om een ruw of gladde ondergrond, precisiewerk, tape die langer kan blijven zitten enz., wij bieden maskingtape in verschillende kwaliteiten aan.  De tapes kunnen door ons op iedere gewenste afmeting gesneden worden voor snel en precies aanbrengen (waardoor u ook meteen afval bespaart).

Isoleren; De eisen op het gebied van temperatuur en geluid zijn streng in bouw- en constructie projecten. Of het nu om thermische- of geluidsisolatie gaat, wij hebben zelfklevende producten in huis die u helpen om aan de eisen van uw project te voldoen.

Afdichten; Duurzaam is een heet hangijzer in de moderne projecten op het gebied van bouw & constructie. Wij hebben oplossingen op het gebied van afdichten, die voorkomen dat vocht, (koude) lucht en luchtvervuiling de ruimte binnendringen. Dankzij onze eigen convertingafdeling kunnen wij uw eigen materialen zelfklevend maken waardoor u deze sneller en preciezer kunt aanbrengen. 

informatie aanvragen