Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl
Marktsegmenten - Marktsegmenten

Tape oplossingen op maat!

Complete oplossingen gebaseerd op meer dan 60 jaar ervaring.


Onze klantgerichte benadering, gedreven door innovatieve technologie, heeft geleid tot honderden succesvolle productlanceringen in diverse marktsegmenten. Als tape-specialist, converter en partner voor OEM's begeleiden wij uw project van begin tot eind. Van het ontwikkelen van unieke en op maat gemaakte oplossingen tot het creatief gebruik van speciale materialen, wij hebben de kennis en vaardigheden die u nodig heeft in de volgende markten:

een vraag stellen
Marktsegmenten - Marktsegmenten
 
Marktsegmenten - Luchtvaart

Gespecialiseerd leverancier voor de luchtvaart, ruimtevaart en defensie

 
Marktsegmenten - Automotive

Zelfklevende tape oplossingen op maat voor de automotive

 
Marktsegmenten - Bouw & Constructie

Tape oplossingen voor de Bouw & Constructie

Stokvis Tapes heeft de producten en kennis in huis om aan de strengste eisen en grootste uitdagingen van de bouw & constructie te voldoen.

 
Marktsegmenten - Elektronica

Zelfklevende oplossingen op maat voor de elektronica

Onze marktfocus op het gebied van elektronica, hoogwaardige cleanroomcapaciteiten en een reeks uiterst nauwkeurige productiemogelijkheden zorgen voor kostenefficiëntie en productprestaties zorgen voor optimale oplossingen voor onze elektronica klanten.

 
Marktsegmenten - Healthcare

Zelfklevende oplossingen op maat voor de medische markt.

Ons team werkt succesvol samen met vele bekende fabrikanten om zowel technologieën als kwaliteitsnormen te begrijpen en op maat gemaakte productoplossingen te leveren.

 
Marktsegmenten - Papiergrafisch

Papiergrafisch

Stokvis Tapes biedt effectieve en innovatieve zelfklevende oplossingen om uw productie te optimaliseren en in te spelen op de groeiende vraag naar automatisering in de grafische wereld. Gebruik Stokvis Tapes-tapes is uw productie om stilstand te voorkomen, de productiviteit van werknemers te verhogen en de efficiëntie en veiligheid te verhogen.

 
Marktsegmenten - Duurzame energie

Duurzame energie

Wij hebben jarenlange ervaring met zelfklevende tape oplossingen voor duurzame energie en zijn een gerenommeerde partner voor de grootste OEM's.

 
Marktsegmenten - Wederverkoop

Samenwerking met de vakhandel

We bundelen onze krachten met dealers om zo onze producten aan hun klanten aan te bieden. Samenwerken met ons betekent het professioneel presenteren in uw showroom.