Stokvis Tapes Benelux B.V.
Stokvis Tapes Benelux B.V.
Van Hennaertweg 10
2952 CA Alblasserdam
31 078 699 21 00 - info@stokvistapes.nl

Tape oplossingen op maat!

Complete oplossingen gebaseerd op meer dan 60 jaar ervaring.


Onze klantgerichte benadering, gedreven door innovatieve technologie, heeft geleid tot honderden succesvolle productlanceringen in diverse marktsegmenten. Als tape-specialist, converter en partner voor OEM's begeleiden wij uw project van begin tot eind. Van het ontwikkelen van unieke en op maat gemaakte oplossingen tot het creatief gebruik van speciale materialen, wij hebben de kennis en vaardigheden die u nodig heeft in de volgende markten:

een vraag stellen
Marktsegmenten - Marktsegmenten
 
Marktsegmenten - Auto-industrie

Tapes op maat voor Automotive en eMobility

De voordelen van onze continue partnerbetrokkenheid worden alleen geëvenaard door onze wereldwijde aanwezigheid in toeleveringsketens in de auto-industrie.

 
Marktsegmenten - Bouw & Constructie

Tape oplossingen voor de Bouw & Constructie

Stokvis Tapes heeft de producten en kennis in huis om aan de strengste eisen en grootste uitdagingen van de bouw & constructie te voldoen.

 
Marktsegmenten - Duurzame energie

Zelfklevende oplossingen op maat voor duurzame energie

Of het nu gaat om zonne-energie (zonnepanelen) of windenergie (windmolens), wij hebben jarenlange ervaring met zelfklevende tape oplossingen voor duurzame energie en zijn een gerenommeerde partner voor de grootste OEM's.

 
Marktsegmenten - Elektronica

Zelfklevende oplossingen op maat voor elektronica

Onze marktfocus op het gebied van elektronica, hoogwaardige cleanroomcapaciteiten en een reeks uiterst nauwkeurige productiemogelijkheden zorgen voor kostenefficiëntie en productprestaties zorgen voor optimale oplossingen voor onze elektronica klanten.

 
Marktsegmenten - Medisch

Uw partner voor medische tapes op maat

Ons team werkt succesvol samen met vele bekende fabrikanten om zowel technologieën als kwaliteitsnormen te begrijpen en op maat gemaakte productoplossingen te leveren.

 
Marktsegmenten - Luchtvaart

Gespecialiseerd leverancier voor de luchtvaart, ruimtevaart en defensie

Met een wereldwijd verkoopteam en applicatieconsultants, een diepgaand begrip van de marktvereisten en een internationaal netwerk van partners, is Stokvis Tapes uw specialist voor luchtvaartoplossingen.

 
Marktsegmenten - Papiergrafisch

Tapes voor de papiergrafische industrie

Stokvis Tapes biedt effectieve en innovatieve zelfklevende oplossingen om uw productie te optimaliseren en in te spelen op de groeiende vraag naar automatisering in de grafische wereld.

 
Marktsegmenten - Wederverkoop

Samenwerking met de vakhandel

We bundelen onze krachten met dealers om zo onze producten aan hun klanten aan te bieden. Samenwerken met ons betekent het professioneel presenteren in uw showroom.